Aannemer nieuwbouw Rhenen

aannemer RhenenEen aannemer nodig voor uw nieuwbouw in de omgeving Rhenen? Neem een aannemer in de arm die daarvoor geschikt is. Van Randwijk Bouw- en Metselwerken heeft veel ervaring met de realisatie van nieuwbouw in Rhenen en omstreken. Voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, Van Randwijk vervult al uw bouwwensen. Van woning tot werkruimte en van schuur tot garage. Wij staan bekend om onze nette, strakke bouw, ordelijke bouwplaats en werk van hoge kwaliteit. Daarbij heeft u altijd de zekerheid van een fraai afgewerkt project.

Aannemer voorbereiding  nieuwbouw

Een aannemer weet als geen ander wat er komt kijken bij een nieuwbouwproject. Bij nieuwbouw kan het gaan om bijvoorbeeld een woning, schuur of garage. Wij maken altijd eerst een afspraak voor een bezoek om al uw bouwwensen en de werkzaamheden met u door te nemen. U heeft vast al een idee hoe u bepaalde zaken wilt hebben. Tijdens dit bezoek bekijken we ook de locatie, het bouwontwerp, de bouwaanvraag en de welstandstoets. Uiteraard kunnen wij u adviseren over uw project en desgewenst alles organiseren. Doordat wij in de loop der jaren een goed lopend netwerk opbouwden van deskundige samenwerkingspartners, kunnen wij elke bouwopdracht van A tot Z uitvoeren. Zo weet u zeker dat alleen experts uw project tot stand brengen.

Bouwbedrijf elke nieuwbouwwoning

nieuwbouw metselwerkHuizen kun je bouwen in diverse afmetingen en bekende en minder bekende stijlen. Zo kunt u gaan voor bijvoorbeeld modern en functioneel, eigentijds landelijk, tijdloos klassiek of lokaal authentiek. Van Randwijk, aannemer voor Rhenen en omgeving kan elk type woning bouwen. Uiteraard met prachtig metselwerk en het soort voegwerk en metselverband van uw keuze, want dat is een van onze specialisaties. Bij ons wordt uw droomhuis pas echt werkelijkheid.

Offerte voor nieuwbouwproject

Zodra de aannemer alles met u heeft doorgenomen, ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin alle details, afspraken en bijzonderheden zijn opgenomen. Zodra u met ons aanbod akkoord bent, starten wij met de bouw. Daarbij kunt u ervan op aan dat wij uw nieuwe aanwinst keurig op de afgesproken datum opleveren. Alles kloppend tot in de kleinste details.

Hebt u ook nieuwbouwplannen? Stel ze niet uit. Maak er vandaag nog werk van en bel 06-5428 0632 voor een vrijblijvend bezoek.

Van Randwijk... uniek in bouwtechniek