06 - 5428 0632 vanrandwijk@kliksafe.nl
 1. Home
 2.  » Aanbouw

Aanbouw woning of uitbouw Aannemingsbedrijf Van Randwijk

Aannemingsbedrijf en bouwspecialist Van Randwijk is er ook voor uw uitbouw. Elke aanbouw voor uw woning of uitbouw die wij maken is van hoge kwaliteit. Een uitbouw of bijgebouw is ideaal als u meer ruimte wilt in uw woning. U hebt de mogelijkheid om aan te bouwen op de begane grond of omhoog door middel van een extra verdieping. Afhankelijk van de stijl van uw woning kunt u kiezen voor een gemetselde uitbouw, glas, prefab of houtskeletbouw. Wij kunnen u hierover een gericht advies geven. Wij baseren dit advies onder meer op het metselverband, maten en timmerwerk profiel.

aanbouw woning

Aannemingsbedrijf en voorgesprek aanbouw woning

Het maken van een uitbouw of aanbouw van uw woning begint bij Van Randwijk. Wij komen altijd eerst naar u toe om de locatie en het onroerend goed te bekijken. Hebt u zelf al een idee of ontwerp voor een uitbouw? Leg het aan ons voor tijdens dit bezoek, zodat wij kunnen onderzoeken of alle mogelijkheden aanwezig zijn om uw droom te realiseren. Zijn er bepaalde obstakels dan hebben wij daar altijd een goed passende oplossing voor die wij ter plekke aan u voorleggen. Plezierig voor u is dat u het volledige project van uw uitbouw bij ons kunt onderbrengen, zodat u niet zelf een schilder, loodgieter en elektricien hoeft in te huren. Wij hebben hiervoor zelf specialisten waarmee we dagelijks samenwerken. Onze efficiëntie is er immers voor uw gemak.

Vergunning uitbouw

Hoe zit het eigenlijk met een vergunning als u een stuk wilt aanbouwen of bijgebouw wilt laten maken? Hebt u die wel of niet nodig in uw specifieke situatie? Ons bouwbedrijf kan bepalen of u een bouwvergunning nodig hebt voor uw uitbouw. Desgewenst verzorgen wij ook de aanvraag voor u. U hebt daar verder geen omkijken naar.

Regels voor bouwvergunningen

Tegenwoordig is het voor particulieren en bedrijven eenvoudiger om aan te bouwen of bijgebouw te maken aan huis of bedrijfspand. Mits de uitbouw voldoet aan een aantal eisen. Zo mag u nu uw huis of bedrijfspand uitbreiden met 4 meter in plaats van de eerdere 2.5 meter. Een andere versoepeling is het zonder vergunning bouwen van een mantelzorgruimte achter of aan uw woning. Vooral nu ouderen langer thuis moeten blijven wonen, is er veel vraag naar dit type ruimte of bijgebouw. Kinderen kunnen op die manier hun ouders makkelijker verzorgen.

aannemingsbedrijf, uitbouw

Mogelijkheden

Elk huishouden heeft zo zijn eigen specifieke bouwwensen voor een uitbouw. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

 • Kinderspeelkamer
 • Garage
 • Schuur, berging
 • Keuken
 • Bijkeuken
 • Eetkamer
 • Mantelzorgruimte
 • Extra etage
 • Extra vleugel
 • Woonkamer
 • Slaapkamer
 • Erker
 • Serre
 • Dakkapel

Afwerking en oplevering

Elke bouwactiviteit zorgt voor overlast. Wij waken ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Het zal u daarbij opvallen dat al onze mensen netjes en gestructureerd werken en de werkomgeving steeds ordelijk houden. Zij werken snel en grondig, leveren hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u geen dagen in de rommel zit. Soppen en dweilen doen ze niet, maar ze laten de werkomgeving opgeruimd en netjes achter.

Wilt u de meest efficiënte oplossing voor uw aanbouwprobleem? Bel ons nu op 06-5428 0632 voor een vrijblijvend bezoek.

Van Randwijk… uniek in bouwtechniek

Van Randwijk Bouw- en Metselwerken
Kastanjelaan 40
3911 BH  Rhenen

T 0317 - 616 842
M 06 - 5428 0632
E vanrandwijk@kliksafe.nl

©2015-2023 Van Randwijk Bouw- en Metselwerken.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning