06 - 5428 0632 vanrandwijk@kliksafe.nl
 1. Home
 2.  » Over ons

Over aannemersbedrijf en hoofdaannemer Van Randwijk

Aannemersbedrijf Van Randwijk in Rhenen bestaat sinds 1988. Eigenaar Kees van Randwijk is gespecialiseerd in bouw- en metselwerken. Hij is ruim 40 jaar actief als hoofduitvoerder in de bouw waarvan 12 jaar in loondienst om werkervaring op te doen en 28 jaar als zelfstandig ondernemer. Het bedrijf staat in de wijde omtrek bekend om zijn nette, strakke bouw, ordelijk ingerichte bouwplaats en fraai metselwerk en voegwerk. Kees beschikt over veel kennis en vaardigheden waardoor hij altijd een mooi product aflevert.

hoofdaannemer Kees van Randwijk

Erkend leerbedrijf

Aannemersbedrijf Van Randwijk is een officieel leerbedrijf waar regelmatig plaats is voor stagelopers die studie en werk willen combineren. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij de Aannemersvereniging Metselwerken, AVM en Aannemersfederatie Nederland, AFN.

Aannemersbedrijf met klantvoordelen

U kunt aannemer Van Randwijk inschakelen voor uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw en uitbouw, maar ook voor renovaties, restauraties en energiebesparende maatregelen. Potentiele woningkopers kunnen de koopwoning door Kees laten keuren. Tijdens de keuring bepaalt hij de staat van het onroerend goed en brengt hij schriftelijk advies uit over de staat van onderhoud. Aannemingsbedrijf Van Randwijk biedt u als klant de volgende voordelen:

 • Gedegen vakkennis
 • Jarenlange ervaring
 • Hoogwaardig metselwerk
 • Alle soorten metselverbanden
 • Alle soorten voegen
 • Betrouwbaar
 • Daadkrachtig
 • Gestructureerd
 • Ordelijk
aannemersbedrijf Van Randwijk

 Aannemer met professioneel netwerk

Ons bouwbedrijf heeft zich in de loop der jaren omringd met een professioneel team van samenwerkingspartners zoals loodgieters, elektriciens, timmerlieden, schilders en andere specialisten. Voordeel hiervan is dat de klant bij Van Randwijk de zekerheid heeft dat het bouwproject van nature goed en netjes op de afgesproken datum wordt opgeleverd.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel Van Randwijk op 06-5428 0632 of stuur een e-mail.

Van Randwijk… uniek in bouwtechniek

Van Randwijk Bouw- en Metselwerken
Kastanjelaan 40
3911 BH  Rhenen

T 0317 - 616 842
M 06 - 5428 0632
E vanrandwijk@kliksafe.nl

©2015-2023 Van Randwijk Bouw- en Metselwerken.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning