06 - 5428 0632 info@vanrandwijk.nl
Home » Nieuwbouw

Aannemer nieuwbouw woning Rhenen

Een aannemer nodig voor uw nieuwbouw van een woning in de omgeving Rhenen? Neem een bedrijf in de arm dat daarvoor geschikt is. Aannemer Van Randwijk Bouw- en Metselwerken heeft veel ervaring met de realisatie van nieuwbouwprojecten in Rhenen en omstreken. Voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, Als aannemer vervullen al uw bouwwensen. Van huis tot werkruimte en van schuur tot garage. Wij staan bekend om onze nette, strakke bouw, ordelijke bouwplaats en werk van hoge kwaliteit. Daarbij heeft u altijd de zekerheid van een fraai afgewerkt project.

aannemer

Nieuwbouw van woning wat erbij komt kijken

Als aannemer en hoofdaannemer weten we als geen ander wat er komt kijken bij een nieuwbouwproject. Hierbij kan het gaan om een woning, schuur garage of ander bouwwerk. Aannemer Van Randwijk maakt altijd eerst een afspraak voor een bezoek om al uw bouwwensen en de werkzaamheden met u door te nemen. U heeft vast al een idee hoe u bepaalde zaken wilt hebben. Tijdens dit bezoek bekijken we ook de locatie, het bouwontwerp, de bouwaanvraag en de welstandstoets. Uiteraard kunnen wij u als aannemer adviseren over uw project en desgewenst alles organiseren. Doordat wij in de loop der jaren een goed lopend netwerk opbouwden van deskundige samenwerkingspartners, kunnen wij elke bouwopdracht van A tot Z uitvoeren. Zo weet u zeker dat alleen experts uw project tot stand brengen.

Aannemer voor elk type huis

Huizen kun je bouwen in diverse afmetingen en bekende en minder bekende stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor modern en functioneel, eigentijds landelijk, tijdloos klassiek of lokaal authentiek. Aannemer Van Randwijk kan elk type woning voor u bouwen. Uiteraard met prachtig metselwerk en het soort voegwerk en metselverband van uw keuze, want dat is tenslotte een van onze specialisaties. Bij ons wordt uw droomhuis pas echt werkelijkheid als dit is gebouwd door ons aannemingsbedrijf.

nieuwbouw woning

Offerte voor uw bouwproject

Zodra we alles met u hebben doorgenomen, ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin alle details, afspraken en bijzonderheden zijn opgenomen. Zodra u met ons aanbod akkoord bent, starten we met de bouw. Daarbij kunt u ervan op aan dat we uw nieuwe aanwinst keurig op de afgesproken datum opleveren. Alles kloppend tot in de kleinste details.

Hebt u ook nieuwbouwplannen? Stel ze niet uit. Maak er vandaag nog werk van bij aannemer Van Randwijk en bel 06-5428 0632 voor een vrijblijvende afspraak.

Van Randwijk… uniek in bouwtechniek

Van Randwijk Bouw- en Metselwerken
Kastanjelaan 40
3911 BH  Rhenen

T 0317 - 616 842
M 06 - 5428 0632
E info@vanrandwijk.nl

©2015-2019 Van Randwijk Bouw- en Metselwerken.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS.nl
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning